världens bästa citat!

Gud skapade mannen före kvinnan. Det är som när jag skriver. Först gör jag en kladd.
/ Karen Blixen

Hemlig resa

Jag, Amanda och Hind såg en buss med denna text på, Gissa om vi blev nyfikna på vars dom skulle??

Dagen idag har varit... ovanlig. Fotade & redigerade bilder hela median (HUR KUL SOM HEEELST!!!) 26/26 på matteprovet och sen dallas, stan och träning med fina tjejer!
Spenderade endast 160 kr idag, och fick mat, TRE par trosor och träning. Känns som väldigt välspenderade pengar.

Nu har jag mer läxor som måste göras än vad någon nånsin kommer förstå. Har inte bara verbprov på tyskan imorgon (ca 75 starka verb. alla verb är i fyra olika former), renskriva novellen till torsdag och lära mig engelskaläxan som jag inte ens vet vad det är, tills på torsdag.
Gud vad jag blev taggad på livet helt plötsligt..

you never shape up.

Idag har jag sara och amanda fotat hela median. Riktigt kul, dock så tror jag inte att det blev speciellt bra..

före

efter

nu ska vi kolla igen alla bilderna och sen börja seriöst med planschen!

på måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting

ÄNTLIGEN känner jag mig som en levande människa igen!
Ryggen är masserad och kotorna är återigen på sin rätta plats. Det känns otroligt skönt, som att jag är fleera kilo lättare!
Dagen har varit strålande! Efter jag hade varit hos kroppen så for jag till frasses och träffade sara, josse och anton. Josse for efter ett tag, och då gick vi till sara. Pratade o gjorde inget speciellt, mycket trevligt!

Kom hem strax efter sex, och sen dess har jag suttit fast framför tvn. Har prov på onsdag och läxa till torsdag, men vad ska man göra åt det när alla böcker är kvar på skolan? NADA.
Nä men nu ska jag dra mig mot sängen för att orka med en fullspäckad morgondag!

tips: nys aldrig när du har tandkräm i munnen.

If I ever knew

Dagen hittills hat varit som alla andra måndagar. LPL, idrott och MPR. Nu har vi datakunsap och vi gör CVn. Snart ska jag fara till Kroppen och knäcka till min nacke. Känns helt underbart skönt måste jag säga! I en vecka lite drygt, jag en kota i min nacke suttit som på sidan av mig ryggrad (om någon förstår?), så det har varit en knöl på ena sidan av nacken och ett hål på den andra.
Attraktivt, eller hur?

första advent

okej uppdatering på topp! Nämen internet har inte fubnkat hemma men äntligen har jag hittat en fläck i huset det finns anslutning till nån grannes nätverk. Duktiga jag. Iaf så har mina två senaste dagar bestätt av träning o plugg. Långt ifrån kul. Idag var ja en vera på stan efter skolan. Köpte en bh 179 :- och ett linne 99:-, skänkte också en krona till röda korset. Nu har ja räddat livet på ett barn. Sen så gick vi runt o vera köpte också nått o så gick vi runt mer o sen till dallas o träffa vännor som va där o åt , elr ja o vera skulle egentligen också de men vi palta inte de. Iaf så sen for vi hem efter fyra timmar på stan. Mkt kul vare tack ullagumman du e bäst! Ikväll så blire o vara med vera igen, helt underbart, ska se big fisk  (pontus tips!) o typ chilla prata o mysa. Blir nog hur great som helst! Sen imorgon blire gymnasiuminfo e tt bra tag på morgonen, ska o kolla på spectrum o samhälls. Jag vill gå spectrum men ska lyssna på samhälls bara för att. Nu ska ja äta sen blire myspys med gullungen. 
puss♥Detta skrev jag precis för ett år sedan. Den 28 november i år såg inte riktigt likadan ut.

Dagen började lugnt. Åt frukost i lugnan ro, såg grey's från veckan och helt enkelt tog det lugnt. Sen tog det hus i helvetet när jag insåg att jag skulle på stan och klockan var halv två. Snabbade mig som satan själv, och tillslut var jag på stan tillsammans med finaste Sara.
Vi gick mestadels runt och pratade, så jag köpte inget, och har fortfarande ingen aning om vad kostas ska få i julklapp. Tips är uppskattade!

Kvällen har tillbringats i en biosalong framför Harry Potter.
Absolut en av de bästa filmer jag sett på länge! HUR bra som heeeelst!! Gud jag är helt vild, i extas!
Nämen nu ska kvällen avslutas framför tvn med en kopp glögg, innan jag gör färdigt LPLen.

har du kraft att ge dig av, eller mod att stanna kvar?

bild har inget att göra med det kommande inlägget. Jag tycker bara den är fin.
Tagen av mig, i min stuga för 1 & ½ år sedan
(oredigerad)


Natten har varit obeskrivligt skön. Känner mig nu så återhämtad som jag någonsin kommer bli, och det känns som allt är perfekt.
Eller nä inte riktigt, många saker är så fel i mitt liv just nu som det möjligt kan bli. Dock vet jag inte vad jag ska göra åt det, så jag gissar att detta är något jag får leva med.

Dagen ska nog tillbringas på söndag tillsammans med amanda om det blir som tänkt. Tror de kommer bli kanon!
annars idag då? Kanske Harry Potter på bio ikväll med familjen+kostas, om allt går som det är planerat, Och om inte de blir så har jag ett LPL-arbete som måste skrivas klart. Kanske borde göra det innan stan??

Vad ska man göra när allt man vill höra, är det enda du vägrar säga.(inlägget skulle publiceras igår)

Dagen började med jobb, som förövrigt gick galant. Efter det for jag till kostas där hela dagen har spenderats. Vi bakade kladdkaka, såg hockey, åt middag och bara njöt av varandras sällskap.


Kvällen har spenderats med fina vänner. Ber om ursäkt för att jag varit tyst, tråkig och dryg, har bara alldeles för mycket att tänka på, och för lite ork att tänka med.. Iaf så blev det lek i snö, norrsken, tv & spel. Det var ändå en trevlig kväll.


Som det verkar just nu så blir det skyltsöndag imorgon med mycket trevligt sällskap, men mer om detta imorgon när jag vaknar. Första sovmorgonen på drygt två veckor... det känns gudomligt!

Iv'e got chills.

jag är på så konstigt humör just nu att jag vet inte vad jag ska skriva. Är misstänksam eller hur jag ska formulera mig. Det känns som att folk tycker att ärlighet är överskattat mot mig, varför vet jag inte.


Aja nu ska jag på edda för att jobba i fyra timmar, och efter det far jag nog till kostas. Fan jag hatar att ha så mycket att tänka på som jag har nu..
bild från min stuga, tagen -09.

youv'e made me blinde

Sitter hos kostas och väntar på att han ska komma o vara social med mig.
Vi har nyss ätit mat från mamma mia (jag var tråkig och nyttig o åt en sallad) och nu håller vi  på att tagga o  se last house on the left. Jag är taggad!
I didn't understand love, not until I met you

money, money, money

Nä nu blev det ingen tyska idag heller. Känns lagomt värt att sitta och löka på skolan istället för att vara hemma och sova. Aja shit happens.

I skrivande stund sitter jag i en datasal med min syster och lite annat folk från hennes klass. Känns väldigt märkligt att sitta här med spid3or, men sånt händer.

Efter skolan ska jag nog hur som helst på stan med ljuvliga tjejer från min klass och leta presenter till våra pojkvänner. Det känns inte som att jag kommer lyckas, men kostas får bli glad för det han får. 

foto:jag

08.17

står nu vid en dator i centralhallen och väntar på att en efterlängtad(host) tyskalektion ska börja.
efter tyskan har jag engelska och efter dethar vi box på idrotten.

Fan ta DIG


Som jag sa tidigare så blev jag på bra humör igen efter jag skrivit av mig.
Ungefär... två minuter efter jag skrivit det där fick jag en överraskning som jag sent kommer glömma.
Trevlig skulle jag inte kalla den, hellre tvärt om.
Var länge sedan jag grät så mycket och nog trodde jag aldrig jag skulle gråta så mycket över ett enda litet brev. Jävla helvete.

the secret life of..

Vet inte om jag har nämnt det? Jag har iaf en privat (lösenordsskyddad) blogg som ingen har lösenordet till eller på något sätt vet vad den heter. Vilket är kanon..
Där skriver jag alla mina tankar, verkligen allihopa. Och det funkar verkligen.

Skrev ju i förr(förra??) inlägget att jag var sur, irriterad, bla bla blaa.. men nu är alla irriterade känslor som bortblåsta. Har inläggen på bloggen tills nästa gång jag ska skriva av mig, då tar jag bort dom. Detta är då för att om någon nån gång skulle lista ut vad bloggen heter och lösenordet och allt, så kommer ingen förstå nått, eftersom det inte kommer finnas något sammanhang!


Hur smart är inte jag??

tagen från antasben.blogg.se

LÄSVÄRT, även om det känns jobbigt LÄSLÄSLÄS!!


Famn i famn upptäckte vi vad kärlek betyder. Att en person med kyssar, värme och vackra meningar som redskap kunde bidra till att man aldrig ville sluta sina ögon. Inte av rädslan för att han inte skulle finnas där när man vaknade, utan för att verkligheten var vackrare än alla de vackraste drömmar.


Han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godmorgon och han var den som sa ”jag älskar dig” i stället för godnatt. Tillsammans skrev vi kärlekshistoria. Ord bands ihop av värme och varje mening avslutades med kyssar. Han var mycket mer än mina vikta kanter i min dagbok.


Jag hade lovat mig själv att aldrig ge mitt allt till någon, för då skulle jag inte ha någonting kvar om han försvann. Men tiden och hans kärlek lyfte varsamt upp mig i hans famn. Inte ens en tå lät jag snudda i marken.


Hade han släppt taget hade jag fallit hårt. Det gjorde han, han släppte taget, men han lät mig inte falla. Han la mig varsamt ned med orden: ”jag älskar dig fortfarande, bara inte på samma sätt som förut”. Och där låg jag och såg honom gå utan att någonsin vända sig om igen.


Det vackra sa farväl och jag försvann. Jag minns hur jag önskade att mina tårar skulle få honom att simma tillbaka och att min längtan skulle kunna gå att dela med honom.


Månader gick åt att förstå hur snabbt man kunde bli någons förgångna och leta de bitar han lämnade kvar av mig. Genom igenregnade ögon och en kropp som inte kändes som min egen blev det de tyngsta stegen jag tagit.


Jag hittade bitarna till slut med vänner och nya möten i min andra hand, men det betydde inte att jag var hel, inte alls. Bara för att man andas betyder inte det att man lever.


Min bästa vän blev min penna och min rosa anteckningsbok. Ibland fylldes jag av för mycket tankar och då flydde jag dit. Till min fina bok, under mitt täcke och skrev.


Det var lätt att skriva om det man saknade och det var svårt att sluta. Jag fick aldrig några svar, men jag hade ändå inte velat höra. Min anteckningsbok var ju lika tyst som honom. ”Jag älskade att älska honom, men jag hatade att jag älskade honom”.


Det var mitt i den meningen som tog mig en evighet att skriva som jag insåg min rädsla. Jag var rädd för att sluta älska honom. Nästan mer rädd än tiden då jag skulle börja våga älska honom.


Att börja älska handlar om att se en framtid med honom. Att sluta älska handlar om att vilja se en framtid utan honom. Mina tankar tog en vändning och istället för att blicka bakåt lutade jag mina ögon på framtiden. Jag tänkte tillbaka på våra sämre stunder, även fast jag inte tyckte att de fanns på riktigt.


Jag tänkte på någon jag tyckte var bättre, även fast jag egentligen inte tyckte det fanns någon. Jag var tvungen att gömma allt som bidrog till att jag saknade honom. Till slut blev han en person jag för en tid föraktade. Men jag visste att enda anledningen till att jag hatade honom nu, var för att jag älskade honom då.


Efter en tid slutade mina tårar rinna. För varför ska man gråta över sin så kallade kärlek, när din sanna kärlek vill ha dig för evigt?


För en tid var jag mer rädd för kärleken än någonsin. Men vet ni, jag läste någonstans att om någon gör ens hjärta trasigt, blir det dubbelt så stort när det blir helt igen. Att man sedan ska ha dubbelt så mycket kärlek att ge. Och vet ni, det är sant.


En krönika av Victoria Törnegren.
http://nyheter24.se/sexoblandat/446794-goodbye-my-almost-lover

 

 


Genom att hålla tyst förstör du mer än om du skulle tala ut.

Var på strålande humör tidigare idag. Och varför skulle jag inte?
Sovmorgon så jag fick sova en timma extra, världens härligaste klasskompisar, trevligt skvaller, äcklig skolmat, och allt möjligt annat bra.

Nu däremot.. jag är sur, besviken, irriterad och jävligt less. Behöver verkligen prata ut som orkar inte besvära folk. Fan vad jag blir less på detta. Jag vill bara skriva allt så jag kan släppa det, men inte fan går det inte. Jag vill bara skrika ut min olycka.


Fick just min löespecifikation i handen. Tänker inte säga vad det blev, men fick iaf 180 kr i reseersättning!
Nu ska jag äta lite middag innan jag begraver mig i läxor. Eller okej.. jag har en läxa.. som jag inte kommer göra ikväll.
foto: jag

You get my trust, when you have showed me that you trust me.

Dagen har varit mycket bra. Skoldagen bestod i stort sett av hål (i sammanlagt 2 och en halv timma), mpr, matteprov (som förövrigt verkar ha gått riktigt bra) och engelska lektion.


Efter skolan blev det stan med Amanda och Hind. Gick runt, träffade Amandas helcharmiga pappa, åt på dallas och pratade. Riktigt kul var det iaf.


Nu har jag tagit en minst sagt lång dusch. Schamponerade håret typ tre gånger (för att få bort fettet och den unkna lukten) och två balsameringar.
Nu ska jag göra engelskaläxan, och kanske börja på Lpl-uppsatsen om jag hinner, innan jag parkerar rumpan i soffan och framför Grey's.
denna bild föreställer mig när jag försöker se seriös och smart ut.

Feels like the world moves under my feets

Brandlarmet gick nyss. Kul att nästan ingen annan i min klass gick ut än jag, eftersom jag gick och hämtade jackan.... KUL

Nu har vi ialla fall engelska och ska (som läraren säger) create a caracter!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Satans helvets jävla fan vad jag är sur nu
Var nyss på strålande humör för att jag inte har någon tyska men allt ändrades när jag satte mig här framför datorn

Jag har skrivit om det här inlägget fem gånger nu och jag är helt vansinnig
varenda gång jag ska publicera så går det åt helvete
Satan vad sur jag äääär!


I'm to lost in you, to find me without you.

Kvällens inplanerade pluggning gick alldeles utmärkt. Gjorde klart tyskan på en halvtimma, och ägnade en till halvtimma åt matten. Gjorde klart det sista mattetalet precis 20.58, vilket passade bra ihop med Desperate Housewives.


Nu ska jag slänga mig i sängen och sova riktigt gott till 06.35 imorgon.
Vet inte vad jag ska göra imorgon på dagen... kanske kommer uppdateringen inte vara på topp.
bilden har inget alls att göra med inlägget.. men det var en trevlig kväll iaf. Förra Halloween
På bilden: Vera(utklädd till emo), Linke(utklädd till brat) och jag(utklädd till tönt).

I'm just to lovely

(jag idag..(det röda är inte vattkoppor, det är finnar).. visst va jag fin?)
KUL att facebook inte funkar för att denna dator är helt åt helvete. Nu måste jag plugga febrilt de sista två timmarna innan desperata börjar.
Varför är jag på bra humör idag trots alla hemskheter som finns?
Varför skulle jag inte vara på bra humör idag, när mitt liv är så pass bra som det är?

Någon som har svar på dom frågorna? Nä men seriöst nu.. plugg.

I love the way min statistik slickar botten.

Denna dag har varit väldigt konstig. Massa känslor idag, vilket har tagit lite hårt på min stackars hjärna.
Amanda gissade att den gjorde ont bara för att jag äntligen har börjat använda den.. Kan detta stämma?

Iaf så var jag med kostas efter skolan. Lika mysigt o roligt som alltid. LOVE YOOU!
Nu blir det plugg. Har både läxaförhör och prov imorgon. Alla tiders..
en gammal bild, minst sagt.
Iaf så är det agge, jag och kostas då vi gick broarna runt för något år sedan.

ARG

för dom som inte ser vad bilden föreställer, så är det jag som slår sönder datorn.
Varför är datorn segare än fan?? Varför går det inte att göra nånting på den här jävla, jävla datorn??? ÅÅÅÅÅÅH jag blir helt vild, jag skulle kunna slänga den i golvet o hoppa å den!
Men det ska jag inte göra.. för det har jag inte tid med.

SPMJ1:or som går i min mpr grupp, hur beskriver man extremer??


Nu ska jag plugga hela dagen. Smsa gärna, kommer vara uttråkad som fan.

your'e so lovely


Nu har vi datrakunskap och ska göra en mall och sen ett cv. Efter skolan ska jag fara hem och inte göra nått annat än plugga. GUD så tråkigt!

Har varit på onödigt bra huör idag, vilket har resulterat i mycket skratt och mycket svett. Fan att jag alltid ska svettas när jag skrattar mycket... ÅH


Anda pikir Anda lebih penting daripada yang lain

Bild på mig och finaste lillasyster från bilfärden till ikea.

Gud jag får daaaaaaaaamp!!!
Inga bloggar funkar så jag kan inte svara på någon kommentar.. datorn är segare än jag vet inte vad... och tyskaläxan går åt helvete.

Detta är långt ifrån en bra dag. Simskolan gick bra, men seriöst så var det minusgrader i vattnet och jag hann knappt äta frukost.
Efter simskolan var jag sugen på salt, men vi hade inget salt hemma förutom salta pinnar, vilket inte faller mig riktigt i smaken. Iaf så fick det bli något sött istället, så coca cola gjorde det hela bättre.

Nu har jag också gjort halva tyskaläxan på ungefär tre timmar.. Fint tecken på hur bra koncentrationsförmåga jag har.
Snart ska jag i alla fall städa lite innan jag deppar ihop framför tvn resten av kvällen..
ÅÅÅÅH VARFÖR FUNKAR INGA BLOGGAR??

jag bara hatar folk som inte kan svara o säga sanningen

Nu bär det av till urs där kvällen ska spenderas med josse!

JULKLAPPAR

Börjar få panik över julklappar...
Vad ska jag ge till mina systrar? Mamma? Pappa? KOSTAS???

Hade nästan tänkt ut vad kostas skulle få, men det känns som att det kommer misslyckas.
Någon som har något bra tips??
SMSAAAA!!!!!

Rana Jacket - BikBok

Förresten så var det denna jag köpte igår.
Originalpriset var 299:- men eftersom det var halva reapriset ( som var 50%) så gick den lös på 75 kr.

Den är mycket finare på tycker jag, men var det värt det?
Aja nu ska jag sluta tänka på det, ta tummen ur o göra mpr läxan.

when you were young

Hade ovanligt många besökare igår. Riktigt kul att se!
Dagen, kvällen, natten och morgonen som har spenderats hos kostas har varit mycket trevlig. Han är världens finaste!

Idag var egentligen tanken att jag skulle kolla på kostas match, men eftersom ingen kunde följa så blev det inget av. Nu ska jag nog istället duscha och göra mig klar för lördagsmyset ikväll.
Kvällens planer är lite oklara må jag säga, men troligtvis blir det mys med fina flickor!

black and white (kostas och jag)

Sitter just nu hos kostas och har nyss sett Death at a funeral. Bra film, dock var jag lite trött i ögonen så missade lite då och då.
Idag har vi varit på stan och shoppat lite. Kostas storshoppade skor, jeans och två tröjor medans jag bara köpte en sminkborttagning för 50 (för att ha hos honom) och en jacka från bikbok för 75:-. Kan visa bild imorgon.

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men vi kommer troligtvis inte vara vakna alltför länge eftersom korre har match imorgon.
Nu ska jag vara social god natt!

älska tyyyskaAaaaaa!

Nu har jag gjort ena halvan av tyskaläxan, och det har minst sagt varit jobbigt. Orkar inte förklara problemet, men det har lett till visa vredesutbrott och dylikt.

De flesta jag känner(mestadels flickor) har stora problem med sötsuget. Dessvärre har jag inte detta problem, utan jag har ett jävla saltsug. Jag måste ha salt hela tiden! Precis hel tiden.
Och jag är inte speciellt kinkig med vilka salta saker jag stoppar i mig. Vad som helst som är salt och ätbart kan jag äta.
Just nu sitter jag och äter något som dom allra flesta jag känner verkligen hatar.. Dock gillar jag det pga den salta smaken.

Nu ska jag fortsatta med plugg, önska mig lycka till!

3 favoriter

Hur kul som helst!
(jag vet att inte hela rutorna fick plats, men sånt händer)

näsan droppar

Är hemkommen från skolan nu. Var så snuskigt förkyld imorse att jag bestämde mig för att inte träna idag. Ett mycket klokt beslut tror jag, trots att jag just nu mår mycket bättre.


Nu skulla jag vilja sjunka djupt ner i soffan framför en bra film, med en kopp glögg och en ansiktsmask kletad i ansiktet. Dock så kommer nog inget av det hända, eftersom mina lärare gillar att göra folk olyckliga genom att ge dom läxor. Så tyskaplugg nu innan jag somnar in framför tvn.
en mindre smickrande bild på mig och anna från halloween från förra året.
(den kvällen som tillbringades med tre andra brudar med, om ni kommer ihåg tjejer?).

kl 16.15 den 18 november 2010

650 för dessa tre tröjor.. Skulle det vara värt det?
Jag behöver nämligen bina tröjor, är det någon som har något tips på vars man kan hitta fina(och hyfsat billiga) kläder??

Listen to me baby

Dagen har varit fenomenal, och eftersom jag har tänkt positivt om allt och alla så har mitt humör varit på topp. Ingen har felat och jag har tyckt om varje liten centimeter av mig själv!
Eller så inte.....
Dagen har varit bra, förutom att jag har varit trött, hostig, deppig, sur, less, störd, irriterad för att jag inte har tid med något annat än plugg nästan och jag saknar några vänner.

Dock så har dagen varit bra trots det.. troligtvis har det berott på fina vänner och underbar pojkvän.
Dagen, som för övrigt spenderades hos kostas, var mycket lugn och mysig. Powernapen strax innan middagen var verkligen pricket över i må jag säga.

Imorgon kommer uppdateringen vara den sämsta som varit skådad på väldigt länge, eftersom jag inte har någon lektion framför datorn imorgon, och jag har träning direkt efter skolan.
Kvällen kommer tillbringas vid köksbordet med näsan djupt begraven i tyskaboken..

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din och att dina ord i natten är det enda som når in

Nu har jag slutat och är i bussen på väg in till stan. Dock kommer jag inte stanna där länge alls, eftersom jag ska vara med kostas. 

Ena sekunden är jag på jättebra humör och taggad på allt livet har att erbjuda, och i nästa skulle jag kunna hacka sönder nästa person jag ser med en machete.
Nä, nu ska jag sluta med detta, jag är en positiv människa idag.

Skriver förhoppningsvis mer senare ikväll.

fin bild på en fin amanda!

7 saker

 • Jag gnisslar tänder när jag sover (det är så illa att jag har nött sönder en tand, kan visa bilder senare om någon vill se?)
 • Jag är världens svartsjukaste, jag kan vara svartsjuk på allt och alla.
 • Jag är bara vinnarskalle när det gäller simning, aldrig spel osv.
 • Jag är oftast alltid glad och pratsam, men med folk jag är osäker med blir jag tyst och lite dryg.
 • Jag blir röd som en tomat i ansiktet på direkten.
 • Jag litar på folk alldeles för snabbt och för mycket. Detta måste ändras, eftersom att vissa är väldigt opålitliga.
 • Jag har en väldigt negativ självbild, men tjaa... det har väll dom flesta tjejer.

Someday all our dreams will come to be

Vem kunde gissa att det skulle ta mig drygt en timma att analysera detta omslag?
Inte då jag iaf, och nu är jag sjukt trött, och mina ögonlock faller ihop av bara tanken att sitta och se tv..

Nu väntar min varma, mjuka och sköna 90cm säng, men innan det ska jag hinna med en kopp glögg!
LYSSNA PÅ DETTA, NU GENAST!!
(vet att det inte är den nyaste direkt, men hur bra är den inte?)

Ever though it's hard to see, it is a melody in this after all.

börjar inlägget med att säga att den här hudkrämen var riktigt bra. Min fläckvis torra och flagninga hud är just nu fräsch som en babyrumpa!


Annars då, vad ska man säga om min dag egentligen?
Plugget gick käpprätt åt helvete medans jobbet gick hyfsat bra.
På tyskan gjorde jag endast 2 av 10 uppgifter, vilket kan bli jobbigt eftersom den är till imorgon.. Dock känns det inte som att jag kommer göra något åt det här problemet.
Nu blir det att göra mpr-läxan innan jag dör framför desperata.

I don't know what

Dagen idag har varit ovanligt fartfylld. Istället för att bara sitta på skolan och ruttna, så tog jag mig en sväng på symsam på linskoll. Missade endast 30 minuters lektion, vilket inte var så mycket - tyvärr.
Annars har dagen varit väldigt lik andra tisdagar, vilket den kommer fortsätta vara eftersom jag har miljontals läxor.. Varför sitter jag ens vid datorn?? Jag har inte tid med detta.

I väntan på bussen köpte jag hårfärg och fick så med två bonusgrejer - en hudkräm och en provpåse med foundation.
Nu blir det i alla fall plugg och senare ikväll ska jag jobba på vuxensimmet. Känns bra med lite pengar.
hårfärg för 50:-
hudkrämen + foundationen (som förövrigt var i rätt färg) följde med.

Om jag kunde kontrollera det, så skulle jag. Men det finns inget jag kan göra åt det när du är vid mig. Du får mig att känna mig viktig, och du gör mig lycklig - bara genom att stå där framför mig

Jag har inget att säga om den här dagen som är intressant för något av er egentligen.
Jag har inget gjort något speciellt, samtidigt som jag har gjort så mycket.
Jag tänkt på allt och samtidigt inget.
Jag har pratat om allt och samtidigt inget.
Jag har varit ledsen och glad, och pigg och trött.
Jag har pratat och varit tyst, varit irriterad och störd.
Jag har känt hat och jag har känt kärlek.
Men framför allt har jag varit lycklig.
Du gör mig lycklig, du får mig att le.
Du kan göra mig ledsen, och du kan göra mig otroligt glad.
Och bland är du den enda som kan få mig på bra humör.
1 år, 5 månader och 2 dagar har du varit min,
jag älskar dig.

guess what?

Står just nu vid en av världens segaste datorer.. det går knappt att göra mellanrum ens, och jag håller på att tappa förståndet.

Har haft svenska, och snart börjar mpr. En stressad linus kom nyss förbi och beklagade sig över att dom hade dans idag, och att han hade glömt det. Då berättade jag vänligt att han får inte frånvaro om han for dit nu, och nu har jag gjort dagens goda gärning.


Efter skolan blir det återigen plugg, och sen kommer en del av kvällen att tillbringas på edda, då jag ska jobba på vuxensim.
Alltså kommer uppdateringen suga idag.

I wanna dance with somebody

Nu har jag mediaproduktion och vi ska sitta o hålla på med några bokomslag.

Dansen gick väll bra, men nu har jag ont i ena höften (tjejer som var där - ni förstår varför). Dock hänger lukten av svettiga killar kvar i näsan och mina kläder luktar av hur många olika sorters parfymer som helst. (Lånade nämligen av många olika tjejer).


I alla fall så är jag glad att dessa tre timmar är över och att jag inte behöver göra det igen- jag är numera ett dansproffs. Jag borde vara med i en dansfilm, kanske... step up? fame? Aja vi får se hur det blir med det.

Efter skolan så ska jag snabbt på stan och köpa lite smått och gott innan jag drar hemåt och taggar en lång dag fylld med plugg.

hårfärg??


Är på så strålande humör just nu att jag skulle kunna brista ut i en sång och dansa runt som en galning ute i snön.
Dock så kommer inte det att hända, med hänsyn till min familj och kylan.
Jag önskar ändå att jag visste varför jag är på bra humör..
Inte beror det då på den tre timmar långa dansen morgondagen har att erbjuda, min onda mage, mitt flottiga och finniga ansikte eller det faktum att jag har fått en silvergrå utxäxt i mitt "bruna" hår.
Denna hårfärg är sjukt fin, den vill jag ha!
På tal om det så ska jag köpa hårfärg imorgon. Nu är då den stora frågan- Vilken färg?? Mörkare, ljusare, blont?? KOMMENTERA, hjälp mig!

Pappa for nyss, vilket innebär att jag äntligen kan gå och sova.
Eftersom det inte blev någon powernap idag, så är det minst sagt behövligt med en extra lång skönhetssömn inatt.
Ikväll har vi bara ätit, sett tv och ätit lite till. Ananaspajen var god och inte blev det sämre av lite mormorsaft till.

I don't wanna break these chains

Hittade en fruktansvärt ful bild på mig, som jag nu har gjort om. Vad tycks om resultatet? Mamma tyckte att jag som alice cooper.. Jag tror inte det är någon komplimang tyvärr..
.
Det värsta är att den här bilden är finare än originalet.

Your'e never there. And if you are, you are there for yourself - not for me.

Jag har varit sjukt duktig idag tycker jag. Har hunnit med att baka, städa och träna. Nu ska jag bara sitta vid datorn tills mat serveras.. Jag är hungrig!

simtävling

Var inte hemma igår kväll trots allt. Vid 9 for jag till frasses och träffade fina människor. Resten av kvällen tillbringades där, på hemmakväll och hos viktor. Riktigt trevligt var det iaf, dock så hatar jag att måsta fara hem tidigare än alla andra..


Tävlingen idag gick hyfsat bra. Simmade 2 sekunder snabbare än igår, och vi fick guld.
Då var min troligtvis sista simtävling nånsin gjord. Känns väll lite skönt samtidigt som det känns tråkigt.
I helgen blev jag verkligen påmind om varför jag slutade, och påmind om varför jag valde att stanna kvar så länge. Man har riktigt kul när sällskapet är rätt..

NU ska jag baka ananaspaj till ikväll och sedan städa lite innan jag tar en powernap.
bild från prisutdelningen
bild från linnea

You spread your wings and take to the sky

riktigt kul att folk har börjat kommentera!

Sen sist jag skrev har jag duschat och sovit en stund. Rakade mina ben noggrannare än någonsin förr, skrubbade dom och smort in dom.
Nu ska jag sitta vid datorn tills maten serveras, och sen ikväll vet jag inte vad som händer.
Nån som vill göra något? Ingen?
HÖR AV DIG ISF!
bjuder på ännu en sockersöt och gammal bild på mig och älsklingen.

you havin' a good time?

Är hemma från edda nu och är verkligen hur trött som helst. Jag simmade inte speciellt bra, men inte heller speciellt dåligt. Vi fick silver, vilket var mycket kul. Åt lunch med Moa, Julia och Linnea vilket var sjukt roligt! Var länge sedan jag träffade dom allihopa, och herrejistanes vad mycket minnen man har med dom. Det är vad jag saknar mest med simningen, men eftersom nästan alla har slutat så är det ju inte riktigt samma sak längre.
jag och moa när vi var i turkiet på träningsläger.

Nu har jag suttit i ungefär 20 min och printscreenat turkietbilder från linneas blogg. Att hon ska vara så rolig o ha kopieringsskyddade bilder.....

Jag älskar dig.

Kvällen bestod av godsaker, film och prat. Riktigt skönt med en hemmakväll och välbehövligt med tanke på att jag somnade.
Nu väntar sängen och sen en dag full av ångest och nervositet. God natt!

even though its a struggle life, it is all we got

Denna dag har varit väldigt fram och tillbaka. Har varit på strålane humör ibland, för att sedan i andra sekunden vara värsta PMSmonstret.

Efter skolan blev det iallafall stan med några klasskompisar. Spenderade undefär 320 kr, men det känns lite bättre när jag vet att jag kommer få tillbaka 250 av dom.
Köpte dansbrallor, två par leggings, tre ansiktsmasker, lysande röda trosor och julmust.

Vid fem drog jag mig mot eddahallen där det pratades om simtävlingen. Är skitnervös över simningen, men jag håller tummarna. Jag kommer behöva allt stöd jag kan få, kom ihåg det!

choose me over them, so I can feel good for once

Kvällen har tillbringats framför tvn där jag har sett på desperata från veckan och filmen Baksmällan. Riktigt rolig tycker jag den är, fast dock lite överskattad.
Jag har riktigt ont i magen också, men troligtvis beror det på dom tre kopparna glögg jag har druckit ikväll. GUD vad gott glögg är!

Nu ska jag gå och sova för att vakna upp hyfsat pigg imorgon. Har inneband på idrotten och sen är resten av dagen i stort sett oplanerad.
På kvällen blir det nog myskväll så jag orkar med tävling dagen efter. Jag känner på något sätt på mig att den här helgen kommer bli toppen.

somehow we ended up in this possition, maybe it always was supposed to end up like this

Kom nyss hem från träning och är hungrigare än vad som borde vara tillåtet att vara. Träningen gick bra, men ändå är jag inte direkt taggad på tävling i helgen..
Var iaf riktigt trött och hungrig efter träningen, så om jag var otrevlig mot någon då så ber jag om ursäkt.

Nu blir det mat och efter det ska jag bara sitta o glo på tv. Måste också stoppa i massa olika produkter i mitt hår, eftersom det just nu är flygigare än någon sin förr. Vars detta har kommit ifrån vet jag inte, eftersom det annars alltid är fett och slickat.

En annan bra sak just nu är att mitt ansikte är så torrt att det flagnar och spricker upp. Detta har jag inget bra medel mot tror jag, eftersom att jag alltid annars har problem med fet och flottig hy.. Jag hoppas att min underbara ansiktskräm kan rädda mig.

kläder

allt är från hm och skulle gå på ca 1 675 :-

Att vara hjälte har sitt pris.

Jag tänkte avsluta dagen med ett blogginlägg. Bilden ovan föreställer en fin anna, som för övrigt har opererat sig idag, är glad att allt gick bra! Bilden kanske inte är den mest smickrande, men sånt händer.

Imorgon börjar jag inte förrän 10 i 11, så ännu en sovmorgon känns helt underbart. Något som är mindre underbart är att jag känner att en finne håller på att bryta ut på hakan.. Alltid dessa j*vla finnar.

Dagen tillbringades i stort sett bara framför datorn och efter det åt jag och såg tv. Alltså finns det inte jättemycket att dela med sig av. Nu väntar sängen och en lång natts sömn!

10/11-2010

Är hemkommen från kostas. For dit direkt efter träningen och jobbet igår. Riktigt trevlig och mysig kväll/natt/ dag har det varit, och kärleken till honom har inga gränser.

Nu ska jag sitta här resten av dagen o umgås med våran överviktiga kattunge.
Vi åt då american pancakes till frukost/lunch. Älskar bara hur nyttiga vi är.

SUMSIM eller inte SUMSIM?Nu befinner jag mig troligtvis på edda för att tagga träning med A-gruppen.
Förra veckan fick jag erbjudandet att simma i en SUMSIM lagkapp ( SUMSIM är en simtävling och lagkapp är samma som stafett). Har inte tackat ja eller nej ännu, vet inte riktigt hur jag ska göra.
Det är min sista chans att simma SUMSIM innan jag blir för gammal, men samtidigt så är jag inte längre en seriös simmare och har inte varit det på över ett år. Jag har inte heller tänkt bli en seriös simmare igen.

Om jag inte ställer upp så kommer inte mina jämnåriga simmarkompisar få ihop ett lag, och kommer därför inte kunna tävla i lagkappen. Om jag ställer upp så kommer jag däremot skämma ut mig med dåliga tider.. Min kondition är ju inte direkt på topp efter oräkneliga pizzor, kakor och timmar i soffan.


Så vad tycker ni kära läsare? Ska jag ta tummen ur och ställa upp eller ska jag låta bli att skämma ut mig?
Svårt val tycker jag...
KOMMENTERA!

try again, try better

Nu har kostas just farit. Han kom hit igårkväll och sov över här.
Idag har vi bara suttit framför tvn och ätit pizza, vilket var mycket mysigt.

Nu däremot ska jag ta tummen ur och ta bort madrassen från golvet och sen köra pilates, innan det bär av till edda på simträning. Mer om det senare..
Uppdateringen kommer alltså inte vara på topp idag, eftersom att jag ska vara med kostas efter träningen också. Vi får se, jag kanske tidsinställer.

måndagkväll

Kvällen har spenderats med några tjejer från klassen. Vi åt onyttigt, såg två gråtfilmer och pratade= en riktigt trevlig kväll!


detta var då dagens shopping. Sammanlagt gick det lös på knappt 300.

ååååååååååhhhh

kul att jag ser ut som att jag inte sovit en sekund sen jag föddes

har en dålig morgon.
Har ont i magen, håret är fult och slickat, nagellacket är halverst bortnött, min kamera la inte in bilderna på datorn men tog bort dom från minneskortet och jag har märkt att min NYA foundation är fel färg. Ser ut som en skär gris i ansiktet, och det är nog det sista jag ville skulle hända. Folk i min omgivning får försöka vara lite överseende med detta idag och inte störa sig alltför mycket på det.
det är i alla fall dagens outfit. Är på för dåligt humör för att jag ens ska orka skriva vars allt är från.

vikt

För ett tag sen satt jag och såg supersize VS superskinny. Mycket underhållande må jag säga, men vissa människor är helt sjuka..
Jag undrar när allt blev så som det är? Varför är det snyggt att vara så smal att man ser skelettet genom huden och det inte finns några former kvar.


Det är också vanligare än vad man tror att folk ser sig tjockare än vad dom är. Exempelvis på bilden nedan. Detta är något som drabbar hundratals tonåringar utan att de märker att det händer. 
okej kanske inte så extremt stor skillnad.. men ändå.

Jag förstår inte hur det kan ha gått så långt, och jag förstår inte hur folk kan acceptera det som modernt.

simskola

jobbet gick galant och resten av dagen likaså. Har sett tv och bara tagit det lugnt, vilket har passat mig utmärkt. Är hur trött som helst.
Nu är det dags för fika!
sommar tack

be yourself -who ever you are, and don't let anybody take you down for being who you are

Jag tycker att min uppdatering har varit förvånansvärt bra idag.
kvällen tillbringades som sagt med kostas, och det har varit ruskigt roligt. Först pratade vi ett tag innan jag, kostas, Moa och mamma drog igång en omgång skotland yard och till detta erbjöds glögg och godis. Efter det var klockan strax efter 11, vilket betydde att kostas snart skulle hem.

Morgondagen startas med jobb och sedan är planerna lite suddiga, vi får se då!

bilderframkallat!

STÄDA

Före:
.
Efter:

Har städat mitt rum idag, samt ställt in klädstället.
Kan inte minnas sist det var så rent, var det ett, två år sedan?

Nu ska jag bara ta på mig kläder, linser och sen se tv tror jag. Denna lördag har varit sjukt slapp, och gått oväntat snabbt.

Ikväll ska jag vara med kostas. Det är väldigt nödvändigt, av många olika anledningar.

hissa/dissa

 • Ärlighet!
Enligt mig finns det inget så viktigt som ärlighet. Hur ful, elak och hemsk sanningen än är så hör jag hellre det än en dålig lögn eller, som det är i dom flesta fallen, inget alls.
.
 • Moas playlist
Jepp, jag hissar min lillasysters spotify playlist. Hon har väldigt bra musiksmak.. Bättre än mig nästan. Fast inte riktigt.
.
 • The Sims
Ja, det var länge sen jag kände mig så töntig som nu, men det är världens roligaste spel. Har hört att det ska komma ut på wii? vill ha!

 • Oärliga människor
Vad hände med moral och samvete? Nä jag klarar inte av när folk är oärliga och fega. Finns inte mycket mer att säga. Sånt som verkar som vita lögner kan faktiskt vara mycket mer än så. Folk kan ta illa upp pga det. Var ärlig istället!
.
 • Mitt hår
Färgen försvinner, det blir nött (TROTS att jag inte plattar det eller använder olika preparat) och det är kort. VÄXVÄXVÄX! Funderar på att färga håret mot blondare igen.. Jag gillar att vara brunett, men ändå.. Blond?
.
 • Min ekonomi
Visst, jag har pengar så jag klarar mig här hemma, men hur stor roll spelar det när jag vill följa kostas och hans familj till Stockholm? Jag har råd med drygt en flygbiljett just nu, men hur blir det med hemvägen, hotell och mat då?

I rather take the ugly truth, than nothing at all

detta var det enda som inhandlades igår. Spenderade endast 200 kr, så lite stolt är jag över mig själv.
Dagen var mycket rolig och bjöd på många skratt.
.
Kom hem vid 10, så resten av kvällen spenderades hemma framför tvn. Somnade dock inte förrän vid 3, vilket är något jag ångrar lite just nu.
.
Idag ska jag bara ta det lugnt och ställa iordning på mitt rum.

time come time go

nu blir det ikea!!

The sun would set so high, ring trough my ears and sting my eyes

Som sagt blev det ju inget ikea igår.
Istället blev det en mysdag med kostas, vilket också var riktigt kul. Han kom till mig där vi såg på tv och tog det lungt.
.
Vid fyra for vi på stan och jag inhandlade denna
och efter det for vi till honom och åt osv.
.
Kvällen och natten tillbringades med fina sara. Vi såg grey's, badade + ansiktsmask, såg step up 2 och pratade. Hur roligt som helst har det varit.
.
Idag segade vi bara innan jag for på träning och dog, och ikväll har jag bara tagit det lugnt, och laddat upp för en dag på IKEA!
Vi far vid 8 imorgon, så uppdateringen kommer slicka botten, Men jag kan muntra upp er med att jag kommer ha en riktigt rolig dag.

Show me that you care, I don't care wich way- just tell me so I won't get hurt.

Blev inget ikea idag, vilket var otroligt synd. Istället så ska jag kanske städa mitt rum. Usch jag hatar när planer ändras.

I remember lonely

Fanny for för ett tag sen. Vi har sett desperata och cougar samt pratat och ätit. En riktigt trevlig kväll för att sammanfatta det!
Nu blir det alldeles strax sängen för att ladda för en dag i bil och på ikea imorgon. Hoppas bara det blir av, isf ska nog denna inhandlas
nu- sängen

älska mig för den jag är och inte för den du önskar att jag var

bild från stugan
.
Sov ju hos kostas inatt. Det var riktigt mysigt, och hela kvällen spenderades i stort  sett framför tvn med en chipspåse.
Idag har vi bara tagit det lugnt och ätit, och jag promenerade därifrån ungefär kl tre. Träffade anna och promenerade med henne en timma ungefär och det var riktigt kul. Känns riktigt tragiskt att jag inte hunnit träffa henne förrän nu. Har nog inte varit med henne sen skolan började..
.
Nu blir det iallafall snart middag och sedan ska kvällen spenderas med fröken holmström, skulle inte kunnat kännas bättre!

Halloween

så, det var dom enda bilder jag tog i lördags. Eller iallafall som kan visas här.
Om någon tar någon bild, länka!

sweet like sugar

Har nu kommit hem från världens finaste stuga. Det var solnedgång hela dagen, om jag nu kan säga så. Solen var alldeles vid vattenytan hela dagen och precis då förbannade jag mig själv för att jag inte har varit duktigare på att spara pengar till en systemkamera.
.
Iallafall så var gårkvällen mycket mysig, och nu är jag förhoppningsvis helt återhämtad efter lördagen.
Nu ska jag lägga in bilder från lördag och idag på datorn så lägger jag ut dom här senare.
VÄRLDENS FINASTE!!!

RSS 2.0