Gud jag uppdaterar skitdåligt just nu, men känns inte som att jag har tid, trots att jag inte gör något speciellt.
Har myst massor hemma med familjen i juldagarna, vilket enligt mig inte är annat än rätt. Har spelat ett dansspel som är riktigt roligt och testat macro-linsen jag fick i julklapp. 

Dagen idag spenderades på satan med kostas då vi kollade upp en sak innan vi letade hans nyårs-outfit. Till lunch bjöd älsklingen på en subwaymacka, TACK!!!!!!!!♥♥♥♥
Kvällen har spenderats med några tjejer där sista planeringen runt nyårs gjordes. Allt blev inte bestämt, men det mesta är nu klappat och klart, känns strålande!

Nu sitter jag hos Kostas och passar på att blogga medan han sitter och glor på JVM. Ser inte riktigt det roliga med att se det, men aja.
Imorgon blir det en runda på stan och sen hemma på kvällen tror jag. Känns som att jag kan behöva vila då det känns som att jag håller på att dra på mig en riktigt onödig förkylning. Jag vet inte vad jag tar mig till om jag är sjuk på lördag..


Bild från förra sommaren. Är det bara jag som har fått nog med vinter nu?? Jag tycker det är dags för sommar och värme ingen. En utlands-resa skulle minsann inte sitta fel. Inte ens lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0