keep them close so they will keep you close

Känslan att kunna lägga sig i soffan och sova någon timma efter skolan utan att känna att man borde ha pluggat är underbar och ovan. Har inte haft den känslan sen vi började skolan nästan... 

Början på denna vecka var stressig och dryg. Hade litteraturprov i tisdags som jag faktiskt tror gick strålande. I onsdags hade jag ett NK prov som också gick ganska fint. Fick tillbaka ett matteprov idag och aldrig har jag blivit så irriterad som då. Man ska verkligen alltid göra som man först tänker. Förbannade skit. 

Hur som haver så har jag haft en lugn eftermiddag. Sov sött i soffan någon timma med mysiga katter på magen tills jag skulle äta middag bestående av kyckling, pommes och bea-sås. 
Nu ska jag skriva lite på en skoluppgift innan jag återgår till att se CSI, Criminal Minds eller dylikt. På återseende!


Vissa dagar saknar jag verkligen att vara blond. Det kanske var fint ändå, och känns lite roligare än den hårfärg jag har nu. Kanske borde jag börja bleka det igen. Det skulle bli en lång och smärtsam process och mest troligt skulle jag bli less det med alldeles för snabbt... Mn jag tror ändå att jag har bestämt mig för att göra det. Återkommer nog till detta i ett annat inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0