let the rain wash away all the pain of yesterday.

Hade egentligen tänkt inleda detta inlägg med massa bilder från turkiet, men jag insåg just at min kamera är i andra sidan av huset.
Denna dag har spenderats på jobbet, träning, mat, solning och tv. Mår riktigt jävla bra och känner riktigt hur jag sprudlar av energi.
Imorgon ska jag och kostas till hans morbror och vara där över dagen. Har inte mycket mer att säga än det just nu faktiskt.. 


I feel like not doing anything

Hade världens bästa midsommar. Åt middag med kostas och var med honom hela kvällen. Vid halv 11 for vi och träffade lite annat folk och jag hade nog kanske den roligaste midsommaren någonsin.
Igår var jag med Anna, vilket var riktigt trevligt eftersom jag inte har träffat henne på väldigt många månader. Kvällen tillbringades med Fanny framför en bra film och med massor av godsaker. 
Nu väntar jag på att zacke, amanda och karro ska komma så vi kan fara och bada. Nu känns livet riktigt bra måste jag säga.
Imorgon väntar jobb till kl 12 och sen ska jag på stan för att uträtta en massa ärenden och se mina alltför kära pengar försvinna från mig. Blir nog riktigt trevligt!


Jag är tillbaka

Jag har faktiskt en helt sjuk blogglust just nu. Har miljontals fina bilder att lägga ut och faktiskt en hel del intressanta saker att skriva. Dock kommer jag varken lägga ut alla fina bilder eller skriva dessa saker om jag känner mig själv. 

Hur som helst har jag haft det riktigt bra sedan sist jag skrev. Hade hur kul som helst på skolavslutningen med fina människor och bra väder. Dagen efter, alltså fredagen, det tog min fagra syster Hanna studenten vilket innebar släktträff. Hade riktigt trevligt och ännu trevligare blev det när jag och kostas familj satte oss på planet till Turkiet senare på kvällen. Hade verkligen riktigt roligt där borta och inte var det lika trevligt att sätta sig på planet tillbaka till kalla sverige igår(fredag) som det var att flyga dit.
Bild från min och Kostas 2års dag som var i tisdags.
ÄLSKAR DIG.

Denna kväll har spenderats med nåra av mina saknade vänner i ursviken.
Nu väntar sängen.

Jag älskar dig Kostas♥♥

Tack för de här 2 åren
Jag älskar dig Kostas ♥

hos kostas.

Jag är helt chokerad över min egen lathet när det gäller bloggningen. För ett tag sedan bloggade jag hela tiden och satt vid datorn varenda dag. Nu har jag inte rört en dator sen i lördags och innan dess skrev jag 26/5.
Hur som haver har jag haft the time of my life sen sist. Eller kanske inte riktigt, men något liknande. Hur som helst har jag haft riktigt roligt med kära vänner, fin familj och Kostas.
Nu ska jag äta och sen blir det stan en sväng.

17 år!

Hade världens bästa födelsedag igår med finaste människorna som finns!
Dagen började med att mina systrar och mamma sjönd för mig innan kostas kom. Spenderade dagen hemma med honom och familjen. Fick en riktigt rolig överraskning när älskade chili hittades och fördes tillbaka hit där hon hör hemma. Fick riktigt god mat, riktigt bra presenter och hade en sjukt rolig kväll.
Sammanfattning: Bästa födelsedagen hittills!Älskar er flickor!

RSS 2.0