don't think your'e happy just because you feel happy.Sitter på skolan och ser allmänt äcklig och glansig ut medan jag ugglar framför datorn. På textkommunikationen har vi som uppgift att skriva en artikel om något valfritt ämne och jag tror att jag ska skriva om spelberoende och hur det påverkar kroppen osv.... eller något som jag faktiskt vet något om... som att se äcklig ut till exempel.

Bilden ovan är från allhelgona helgen, första gången på länge so det kändes som att jag inte såg ut som ett miffo, vilket var en trevlig känsla! Det märks att jag känner mig äcklig idag tror jag??

Aja, trots att jag känner mig vidrig så är jag på bra humör idag. Fick nyss ett prov uppskjutet en vecka, vilket betyder att jag kommer att ha tid att läsa ut svenskaboken i tid + plugga matte inför provet + plugga inför provet som blev uppskjutet(litteratur).

money come, money go

Köpte dessa två skapelser idag på stan. Väskan för 299:- på gina och koftan för 199:- på hm. Slösade alltså 500 kr snabbare än någonsin förr tror jag, vilket får mig att må lite dåligt. Vet dock inte hur jag ska göra med väskan då den känns lite otymplig. Skulle uppskatta hjäp så om någon har en åsikt så är det bara att säga!

Nu har jag ätit SJUKT mycket mat, helt ärligt mer än vad jag åt under en vecka för något år sedan, men känner mig fortfarande vrålhungrig. Vet inte vad jag ska göra åt det riktigt så det får bli som de blir. Nu ska jag göra färdigt samhällsuppgiften och sen se tv eller plugga litteratur resten av kvällen, vi får se!

don't hunt what can't be caughtSitter på grafiska och pysslar med min och sandras tidning. Det går inte speciellt bra, vilket är ganska förståeligt när jag sitter och letar efter en okej bild på mig själv. Har iaf suttit och redigerat ett par och nu försöker jag göra ett slarvexempel så vi har en mall att gå efter.

Efter skolan måste jag hem och skriva klart samhällsarbetet som ska in ikväll. Tungt eftersom jag inte har hunnit mer än halvvägs.
Aja snart lunch i form av soppa. På återseende!


no ordinary things make unusuall stuff happen.

Trots att det har gått ett par dagar sedan jag sist skrev har jag inte skrivit en enda rad på samhällsarbetet. Istället har jag gjort saker som att strosa lite på stan, sova, äta och umgås med kostas. 
Hade tänkt jobba på och skriva jättemycket idag, men tror inte att det kommer hända då jag har skjutit upp att starta datorn ända tills nu.

Kvällen verkar ska spenderas hemma och det är inte mig emot. Är tröttare än döden och kommer nog somna riktigt tidigt ikväll.


bild tagen i stugan i somras

take care now

Införskaffade dessa skor idag. 250 :- på H&M. Tror kanske att jag ska använda dom på nyårs eller liknande. 
Dagen idag har varit strålande. Sov riktigt länge och riktigt gott innan jag begav mig till skolan för två lektioner. 

Nu ska jag skriva lite på samhällsuppgiften som jag har skjutit upp alldeles för mycket och mest troligt inte kommer hinna klart med i tid...

looks like we made it

Jag vet inte riktigt varför men jag blev plötsligt motiverad att skriva på den här bloggen igen. Kommer försöka hålla igång både denna och min tumblr, så vi får se hur de går!

Slutade kl 10 idag efter ett minst sagt ansträngande NK prov. Skrev så pennan glödde och träningsvärken började smyga sig på, så jag hoppas att det gick bra.
Gick på stan med vera tt tag och uträttade lite ärenden. Blev av med en del pengar men fick även lämna tillbaka min väska som gick sönder, så det blev bra ändå. 

Nu har jag ätit en heeel del riskakor sen jag kom hem och ska snart skriva på samhällsen. 


bild tagen i stockholm i somras.

Bra/dåligt


 • Desperate ikväll!!
 • Börjar 08.30 imorgon, slutar 10.00
 • börjar 12.10 på torsdag
 • har insett att mitt hår är fult som fan -> jag kommer göra nått åt de
 • köpte en ny foundation idag
 • är på bra humör

 • Har två inlämningar, två/tre prov, en bok på 500 sidor + krönika att göra inom de närmaste... tre veckorna tror jag. Är inte van vid mycket plugg än.
 • Är kroniskt hungrig. Spelar absolut ingen roll hur mycket jag äter, känner mig ändå helt utsvulten, vilket har resulterat i några extrakilon...
 • Måste byta ppiller, men har flera kartor kvar som jag måste äta upp först.
 • Är hungrig nu
 • Slösar pengar som om de aldrig skulle ta slut. Vilket de kommer göra. Snart.
 • Har ont i huvudet
 • Har äckligt, fett, slitet och dassigt hår.
 • MÅSTE.BÖRJA.TRÄNA nu på direkten. väger mer än någonsin förr och vill spy så fort jag ser mig själv, usch.
 • Borde plugga non-stop, men ser istället program på tvn som jag hatar och kollar på konstiga bloggar.

bild från i somras.

221111

Idag är en dag jag helst hade kunnat leva utan. Fotade i studion tillsammans med sandra på skolan idag. Sandra blev riktigt fin om man jämför med mig. Såg fruktansvärt grotesk ut på alla bilder och helst av allt skulle jag vilja raka av mig håret och använda peruk istället. Faaan så fuuult mitt hååår ääär.

Har även snuskigt mycket läxa att jobba mig igenom, och att det kommer hända är ungefär lika troligt som att jag kommer få fint hår, vilket är vädigt otroligt.

Men ska inte klaga mer just nu, ska göra något av mig själv ett tag, men jag återkommer!

Bild från i somras. SATAN vad jag saknar att vara bruuun och fiiin. Blev även lite sugen på den där hårfärgen nu...

hejhallå

Som jag skrev tidigare så bloggar jag numera på tumblr, men ska även försöka skriva här någon gång sådär.

Sen sist jag skrev har det inte hänt så mycket i mitt liv. Skola, jobb, kostas, familj och vänner. runknar smått i plugg och vet inte riktigt hur jag ska kunna hantera typ tre prov, en inlämning, två böcker och plugg man inte hinner göra på lektionen hemma, när jag knappt orkar hålla mig vaken under skoldagen.
Inte blir det bättre för att jag inte har haft någon sovmorgon på typ tre veckor heller. Aja ska inte klaga, livet är ändå ganska fint.


bild tagen på median för någon vecka sen.

tumblr

Bloggar numera på Idadahlqvist.tumblr.com

Kommer mest troligt att uppdatera här ngon gång om jag har något viktigt att delge mig om, men precis som de flesta andra bloggarna väljer jag tumblr för tillfället. Anledningen är inte svårare än att den appen finns till min mobil.

skolaskolaskola

Min jävligt usla uppdatering syns verkligen på statistiken. Under de senaste två veckorna har jag endast suttit vid datorn kortakorta stunder och min motivation att logga in här hr faktiskt varit obefintlig. Har faktiskt just även skaffat en tumblr, eller gjorde det för ungfär fem minuter sedan. Kommer så småningom börja blogga där istället eftersom blogg.se väldigt tydligt inte lockar mig längre!

Nu har jag iaf grafisk och håller på med en parfymreklam. EFter detta väntar lunch och sen tre äckligt tråkiga lektioner. Förhoppningsvis hörs vi snart igen!


RSS 2.0