If you knew how much you mean to me.

Det kännsverkligen som att allt går emot mig just nu. Allt jag gör känns onödigt och när jag gör bra saker blir det alltid fel. Misslyckades även totalt på skolkortet. Ser ut som något vilt djur on the loose, men sånt händer och i bästa fall så kan detta misslyckande roa någon annan själ. 

Igår var jag med finaste kostas innan jag for till edda och tjänade riktigt lätta pengar. Efter det beställdes smink från elf och sedan var en massa plugg inplanerat (som jag självklart inte gjorde).
Idag har jag genomlidit en lökig dadg på skolan. Svettades seriöst hela dagen förutom de få tillfällen jag frös så jag skakade.
Invigde dagen med ett besök hos läkaren och de tappade mig i princip på allt blod jag har i kroppen. Nämen de ska kolla massa saker som jag kanske är allergisk mot. 

Idag hade även SPMJ2 klassfoto vilket betydde ett överflöd av smink av alla dess slag för de flesta av oss. Tror egentligen att jag borde ha satsat på en lite mer naturlig look och följt talesättet less is more.
Hur som haver hade jag tänkt plugga nu på kvällskvisten, men eftersom jag är expert på att förlägga saker är nu min skrivbok gone with the wind, vilket oroar mig en smula. Hade nämligen alla anteckningar från ALLA ämnen i den boken. Aja ska påbörja den jakten imorgon. 
Pga detta missöde kan jag inte plugga ikväll så provet imorgon får gå som jag förtjänar. Undrar varför jag alltid skjuter upp sånt här plugg till sista dagen, inte smart.
Har nästan fått träningsvärk i fingrarna av att ha skrivit så här mycket. Känns som att jag kunde ha fyllt en bibel med allt jag skrivit, så därför avrundar jag nu. 


bild tagen just innan jag smetade på allt äckligt smink som gjorde mitt annars ack så färglösa ansikte till en färgbomb. Får hoppas att färgerna är dåliga i skolkatalogen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0