måndag igen

Just nu sitter jag hos Kostas och har just ätit en mycket god middag. Idag tränade jag för andra gången på 2.5 år, och jag ljuger inte när jag säger att jag tror döden var nära. Var så fruktansvärt trött i axlarna att jag trodde jag skulle kolavippa.

Nu hade jag iaf tänkt renskriva min analys på Jurassic Park, men märkte att jag lämnat mitt skrivblock på skolan. Istället får det bli att träna på glosor till engelskaprovet som väntar på torsdag. 

Idag insåg jag även en fruktansvärd sak. I hela min uppväxt har Edda varit som ett andra hem för mig. En vacker dag för 2.5 år sedan, lite drygt, ändrades detta och enda anledningen till att jag någonsin befann mig i simhallen var för att jobba för pengarnas skull. Idag gick det upp för mig att jag i stort sett kommer börja spendera mer tid på Edda än hemma framöver. Enda dagen jag inte kommer att besöka simhallen är på fredagar. Alla andra dagar har jag antingen träning eller jobb. 
Nu är det ju såklart inte självklart att jag kommer fortsätta simma tre gånger i veckan så länge, eller hur det där över huvudtaget kommer bli, men en sak som stressar mig är skolan. Hur ska jag ha ens en enda liten möjlighet att hinna med läxor och plugg nu när jag knappt har en ledig sekund, när jag inte hann(eller inte orkade) göra en enda läxa när jag inte hade något för mig. 
Detta kan bli en utmaning...


Kostas har inte så mycket bilder på sin dator, så denna regnbild får duga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0