idag tog jag tag i mitt liv

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här dagen. Den var bra, fast ändå dålig. Mest bra, men ändå väldigt mycket dålig. Mår som konstigt i mig själv och känner mig som att jag sitter utanför min kropp och bara tittar på. Säger massa konstiga saker om jag över huvudtaget lyckas kläcka ur mig nått alls. Jag tycker synd om Kostas och familjen som får stå ut med de värsta utbrotten och lyssna på de konstigaste uttalanden.

Skolan gick ändå ganska snabbt idag. Som tur var hade jag estet, vilket jag faktiskt tycker är sjukt roligt. Det spelar ingen roll att jag ritar som en blind råtta, jag tycker det är skönt att få koppla av lite och inte använda hjärnan till att trycka i mig saker jag inte bryr mig om för att sedan glömma det det första jag gör när jag kommer hem. 

EFter skolan delade jag iaf ut CVn, men smart som jag är så glömde jag ett viktigt papper så jag måste gå ut till alla ställena imorgon och lämna det. Det känns ändå bra att jag påbörjat det här. Att jag har tagit tag i mitt liv och äntligen, efter många år av suktande efter pengar, gjort ett allvarligt försök att ta tag i min ekonomi!

Imorgon har jag dock inte tänkt åstadkomma många knop utan kanske ta en lång och välbehövlig powernap efter skolan. Måste orka med ännu en helg av jobb och roligheter innan ännu en vecka full med skola börjar.Ska jag bli blond eller inte. Kanske ändå?? Eller inte?!? jag vet inte och nu får det snart vara nog... orkar inte vela längre. Vill färga någon färg och sen vara nöjd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0