skola igen


Arkivbild från mina simmardagar. På senare tid har jag börjat sakna simning nå jävulskt (ursäkta språket). bilden är från linneas blogg.

Igår hade jag en fantastiskt skön sovmorgon till halv ett och efter skolan som slutade vid tre for jag på friskvårds för att träna.
Har inte rört mig många millimeter sedan i september, då jag kämpade på rätt bra med ett par träningar i veckan och sedan blev förkyld vilket gjorde att jag inte orkat börja om igen förrän nu.
Tränade som sagt igår och var där lite drygt två timmar. Trots att jag glömt mina träningsskor slet jag som ett djur och idag har jag träningsvärk i alla mina små sladdriga muskler.

Trots detta ska jag kämpa mig tillbaka till friskvårds idag och träna som jag aldrig tränat förut. Jag har nämligen ganska dåligt tålamod och när jag väl börjar med något så gör jag det non-stop tills jag fått det resultat jag vill (eller blir sjuk och tappar inspirationen) och resultatet måste komma snabbt, annars blir jag också less och ger upp..

Iaf så är mitt mål att träna 2-3 gånger i veckan för att ändå ha tid med mina andra måsten i livet, så som sova, äta och se på tv. Tror även att 2-3 gånger blir ganska lagom då jag inte vill bli less eller lat igen. Detta blir i alla fall spännande att se hur det slutar. Mest troligt kommer jag att ge upp i samma stund som mitt klippkort tar slut, vilket är snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0