svårt att vetaÄr trött som ett lik och jag vet inte riktigt vad jag ska göra av mig själv. Sitter på skolan nu och ska börja på ett arbete om cancer, trots att jag egentligen har sovmorgon till 10.10...
Här ovan ser ni en bild på ungefär vad jag har på mig idag. Har den där randiga tröjan och ett par svarta jeans tillsammans med mina kängor från H&M. Bilden är gammal, tog den någon gång i ettan strax efter att jag köpt tröjan för ca 20 kr. Kan fortfarande inte avgöra om den är fin, ful eller helt okej??
Men jag ska inte vara bitter eftersom jag bara har en lektion idag och sen har jag möjligheten att fara hem igen och ta mig en lång och skön PN. Vi får se hur det blir med det.

Började ju skriva ett CV för några dagar sen, men har inte direkt kommit så långt med det.. Jag vill låta som att jag är bäst i världen och förtjänar alla jobb jag söker, utan att låta skrytig när jag skriver det.. Detta känns dock som en omöjlig uppgift och jag får acceptera det faktum att jag kommer låta som den medelmåtta jag är.

Hur som haver så ska jag nog börja på mitt arbete om cancer nu, och jag funderar på att skriva om magcancer. Vet dock inte mycket om detta så om någon har någon information gällande detta eller något intressant att dela med sig av är det bara att höra av sig!

Kommentarer
Postat av: anna

SV: Okej låter bra! väntar mig bilder på resultatet med den sen hihi ;)

2012-01-13 @ 15:26:03
URL: http://annaorebecka.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! kolla gärna in vår hemsida där vi säljer snygga smycken till bra priser:) http://zturez.blogg.se/

2012-01-17 @ 10:07:29
URL: http://zturez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0