Mars 20, 2012

Jag ser inte ut som förut längre. Jag är inte blaskigt brunhårig med mossa till hårtoppar längre. Nu är jag blond och korthårig. Efter tre timmar hos frisören var det slitna håret och den äckliga färgen som bortblåst. Tyvärr kan jag knappt ha uppsatt hår längre, eftersom tofsen blir patetiskt liten och håret ser randigt ut. Men det kanske är bra, för efter flera månader med nästan endast uppsatt hår kanske det är dags för förändring.

I övrigt rullar livet på. Jag sitter ALDRIG vid datorn längre. Inte ens för att plugga, utan istället slänger jag mig i soffan och slår på tvn. Mobilen är alltid i handen och internet alltid påslaget. Förstår faktiskt inte riktigt hur man klarade sig med en mobil utan internet förut. Egentligen förstår jag inte hur jag bara klarar mig med wifi på min nuvarande mobil heller. Egentligen vill jag inte ha min mobil. Vad tänkte jag med när jag köpte en ZTE Blade?? Okej den var praktiskt taget gratis, har hållit oväntat bra med tanke på min behandling av den och den har allt, utom appar som instagram.

Nä nu ska jag tänka på något annat. Till exempel att alla runt om en börjar fylla 18 och själv sitter man fast som 17-åring i flera månader till. Fast å andra sidan är det bara 74 dagar kvar, så jag tror att jag överlever. Nu ska jag skriva min recension av Nyckeln till frihet och sen hitta någon motivation till att träna efter skolan.


En gammal bild på fjortisida.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag gillar dig inte än för att du har finare hår än mig... änsålånge, Moahahaha

2012-03-20 @ 14:46:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0