någon annan, någon gång förut

Idag hade jag muntliga nationella i engelska. Tabbade mig nått fruktansvärt och förstörde nog därmed mina ynka små möjligheter att få ett hyfsat bra betyg..
Imorgon väntar en lugn svenskalektion, projektmässa=massa godis, pizza till lunch och sist men inte minst ett idrottsprov. Igår tog jag steget och läste igenom frågorna till detta prov och bedömde det som att jag nog kan chansa mig till de mesta svaren, så pluggning stod inte på schemat idag. 
Imorgon ska jag nog springa och lämna mitt förhoppningsvis sista CV innan den här sommaren och därmed hoppas jag att jag kanske får ett sommarjobb. 

Förhoppningarna om ett sommarjobb blir alltmer avlägsna, och för varje CV jag har skickat/delat ut har hoppet blivit mindre. Vet att ca 15 % av de CVn jag har lämnat inte kommer att ge mig ett jobb denna gång, men än så länge har jag näst intill minimala förhoppningar om att få ett litet jobb.


Den här bilden är tagen i höstas av min lillasyster. Jag förstår inte varför ingen tvingade mig att göra något åt den där blaskiga hårfärgen?? Hade den ju i drygt 7 månader??

Kommentarer
Postat av: Anonym

visst är jag en naturbegåvning på att fota??:P

2012-04-01 @ 16:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0