orkar inte springa mer.

Första helgen sedan jullovet som jag tagit ledigt från simskolan. När jag trillade in genom dörren långt efter småtimmarna inatt kunde jag knappt förstå att jag slapp kämpa mig upp för att fara och jobba. Jag hade kunnat sova bort precis hela dagen eftersom min säng var det skönaste jag någonsin legat i, men den fina kombinationen av en dammsugande mamma och en liten katt som försöker klösa sig igenom min dörr gjorde att jag inte stod ut många minuter. 

Har faktiskt också pluggat lite idag. Eller plugga är faktiskt en extremt stor överdrift, eftersom jag bara gjorde en liten äckligt ful reklam för spotify och skrev ca två rader på mitt engelskaarbete. 
Skolan är inte riktigt prio-ett just nu, vilket är lite synd. I veckan har jag mycket som ska vara klart och inpluggat. Ett matteprov, ett idrottsprov och nationella i engelska. Kanske ska jag prata engelska resten av veckan för att förbereda mig?

Imorgon blir det ingen träning för min del, utan istället ska jag äntligen släpa mig på den tre timmar långa introduktionskursen så jag äntligen får börja övningsköra. Efter det hoppas jag på att få sova med min fina Kostas.
Nu ska jag slita mig från våran gamla men ack så användbara dator.


En höstbild som inte har något med inlägget att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0